ΑμεΑ

Αρχική
Η εταιρεία
Λογισμικό
Υπηρεσίες
Λύσεις
Portfolio Επικοινωνία

Portfolio

Σελίδα: 1 από 7 Προηγούμενη σελίδα


Pizza Avanti
Article by Wizcom
Νέα υπηρεσία inOrder WebDelivery για το εστιατόριο Avanti Το εστιατόριο Avanti μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει όλες τις γαστρονομικές σας επιθυμίες από ένα απλό γεύμα ως ένα ιδιαίτερο δείπνο αλλά και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση! Στην διάθεση σας έχετε 85 καθίσματα εσωτερικού χώρου & 160 εξωτερικά.
Περισσοτερα

Η Τρία Σίγμα Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο των ποτών το 2003 ως διάδοχος της εμπορικής δραστηριότητας της UTO HELLAS Α.Ε. η οποία διένειμε στην Ελλάδα τα προϊόντα της μητρικής UTO Nederland BV.
Περισσοτερα

My-Gym
Article by Wizcom
Το MyGym διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα όργανα γυμναστικής Precor και Sygnum Gym80 με άριστα εκπαιδευμένους προπονητές και έχει γίνει πρότυπο σωστής και ασφαλούς εκγύμνασης.
Περισσοτερα

Η εταιρία Καραμανώλης ιδρύθηκε το 1982 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την εμπορία ειδών συσκευασίας εισάγοντας για πρώτη φορά στην αγορά της Θεσσαλίας καινοτόμες ιδέες και προιόντα που αφορούν στο αμπαλάζ όπως τσάντες, κορδέλες και κουτιά σε ποικίλα και ιδιαίτερα σχέδια.
Περισσοτερα

vsMusic
Article by Wizcom
Η VSMUSIC ιδρύθηκε από νέους και δημιουργικούς ανθρώπους, με κοινούς στόχους και αγάπη για τη μουσική. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προβληθούν και να αναδειχθούν μεσα από την σελίδα τους, διευρύνοντας παράλληλα τις ικανότητες τους στον καλλιτεχνικό χώρο της μουσικής.
Περισσοτερα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 στη Λάρισα και από τότε μέχρι και σήμερα ψάχνει και βρίσκει τις καλύτερες λύσεις ανά τον κόσμο σε ότι αφορά τις περούκες,τις τρέσες,τα εξτένσιονς τα ποστίς,τις νέες τάσεις στη μόδα και την τεχνολογία των μαλλιών.
Περισσοτερα

H Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσιές αυτοκινήτων σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα και παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις σας.Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας διατηρούμε πιστά τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.
Περισσοτερα

Βασική αρχή της εταιρίας είναι η συνεχής δημιουργία νέων προιόντων αξιόπιστων και τεχνολογικά ελεγμένων, προπαντός όμως η δημιουργία χρωμάτων φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Περισσοτερα

Το κατάστημά μας έχει σκοπό, σε ένα φιλικό κι ευγενικό περιβάλλον, να σας εξυπηρετήσει στον τομέα της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Σας προσφέρουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Περισσοτερα

Η Εταιρία Ι. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 60 χρόνια όντας μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες σε είδη κυνηγίου , ψαρέματος ,κατάδυσης και ειδών κολύμβησης και έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.
Περισσοτερα