ΑμεΑ

Αρχική
Η εταιρεία
Λογισμικό
Υπηρεσίες
Λύσεις
Portfolio Επικοινωνία

Interface Design (GUI)

η ενότητα αυτή ανανεώνεται, σύντομα θα είναι διαθέσιμη η σελίδα με νέες πληροφορίες και λειτουργίες

Πελάτες μας

Από το 2003 έχουμε συνεργαστεί με αξιόλογες επιχειρήσεις. Μερικές από αυτές είναι:
mikel
dikastiko
thalassioskosmos
nokia care
klimax
kileler
piu
4aqua
koutsounakis
kiskinidis
ktima anatoli
paraxeno handmade
fobitec

Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε εδώ να σας λύσουμε κάθε απορία για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.
Τι είναι η εμπορική εφαρμογή InTouch;
Το inTouch είναι μία πλήρως δομημένη εμπορική εφαρμογή η οποία ανταποκρίνεται με πληρότητα στις απαιτήσεις για ενιαία διαχείριση των αναγκών της επιχείρησής σας.
Είναι ένα πρόγραμμα εύκολο στην χρήση για έκδοση τιμολογίων, αποδείξεων λιανικής πώλησης, αποθήκη, καταχώριση πελατολογίου κ.α. αντικάτοπτρίζοντας την πραγματική εικόνα της επιχείρησης με τις λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητές της, την αληθινή διάρθρωση, την οργανωτική δομή και τις προοπτικές της.
Τι μπορεί να προσφέρει το inTouch στην επιχείρησή μου;
Το inTouch είναι η εφαρμογή που διαχειρίζεται την επιχείρηση σας , δίνει τις εξής δυνατότητες :Διαχείριση πελατών, Διαχείριση προμηθευτών, Έκδοση τιμολογίων, Έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης, Καταχώριση πελατολογίου, Καταχώριση προμηθευτών, Διαχείριση αποθήκης, Διαχείριση επισκευών & Service προϊόντων, Καρτέλες πελατών, Στατιστικά/ Αναφορές.
Τι χρειάζεται το inTouch για να λειτουργήσει στην επιχείρησή μου;
Το inΤouch είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows Xp , Windows 7 , Windows 8 Μπορεί να λειτουργεί είτε σαν αυτόνομη μονάδα με ένα υπολογιστή είτε σαν ολοκληρωμένο σύστημα με παράλληλη λειτουργία πολλαπλών υπολογιστών . Επίσης μπορεί να συνδεθεί με Θερμικό εκτυπωτή και Φορολογικό μηχανισμό.
Τι είναι το σύστημα παραγγελιοληψίας και Delivery inOrder
Το inOrder είναι ένα σύγχρονο σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης όπως καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια κ.τ.λ που παρέχει ταχύτητα, ευχρηστία ,στατιστική πληροφόρηση και έλεγχο στη διαχείριση των παραγγελιών.
Τι μπορεί να προσφέρει το inOrder στην επιχείρησή μου;
To inOrder είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο αντικατροπτίζει την πραγματική εικόνα της επιχείρησης σας. Εχει σαν στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, την εξάλειψη των λαθών και τον βέλτιστο έλεγχο της επιχείρησης μέσω στατιστικής πληροφόρησης.

Τι είπαν για εμάς;

Μάθετε για εμάς μέσα από τα σχόλια των πελατών μας για την άψογη συνεργασία μας

Ένας από τους κύριους στόχους της εταιρίας μας είναι η διαρκής καινοτομία και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες. Στο πλαίσιο αυτό, διατηρούμε εδώ και αρκετά χρόνια μια αγαστή συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της Wizcom, με σκοπό να προσφέρουμε προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες με ευθύνη και συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών. Η ομάδα της Wizcom διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια -τεχνογνωσία, τεχνολογική εμπειρία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού- που αναζητούσαμε από μία εταιρία για τη δημιουργία της εταιρικής ιστοσελίδας μας. Έχοντας ως γνώμονα όλα τα παραπάνω, δημιούργησαν για εμάς έναν πλήρες, σύγχρονο, καλαίσθητο και λειτουργικό εταιρικό δικτυακό τόπο, σχεδιασμένο βάσει της νέας εταιρικής εικόνας του Θαλάσσιου Κόσμου και πλήρως εναρμονισμένο με τις επιταγές της εποχής. Τα κολακευτικά σχόλια που λαμβάνουμε καθημερινά από τους πελάτες μας και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που δείξαμε και συνεχίζουμε να δείχνουμε στην αξιόπιστη ομάδα της Wizcom!

Θαλάσσιος Κόσμος, www.thalassioskosmos.gr, τηλ: 2441071570

Ένα σημαντικό εφόδιο για την πορεία μιας εταιρίας είναι η ιστοσελίδα της. Το πιο σημαντικό ίσως, είναι η επιλογή του αξιόπιστου συνεργάτη, που θα δημιουργήσει την εταιρική ιστοσελίδα και θα την υποστηρίξει (μετά το ταμείο) ή (στο μέλλον). Εμείς, μετά από έρευνα αγοράς, εμπιστευτήκαμε την wizcom και είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας. Εμπιστευτήκαμε μια ομάδα με υψηλο επίπεδο επαγγελματισμού, με φαντασία, ενημερωμένη για τις τεχνολογικές εξελίξεις και κυρίως με αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ανώτερο των προσδοκιών μας. Λειτουργούμε ήδη έξι μήνες, μια καλαίσθητη, επαγγελματική, με έμφαση στη λεπτομέρεια και κυρίως πολύ φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα με πολύ καλά σχόλια από τους πελάτες μας και τους επισκέπτες της. Ευχαριστούμε την ομάδα της wizcom και την προτείνουμε χωρίς καμμία επιφύλαξη!

ΒΕΡΝΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Ο.Ε , www.vernon.gr - 23105506081

Η εταιρεία μας αποτελείται από τέσσερα καταστήματα και ασχολείται με προιόντα και υπηρεσίες ειδών κινητής τηλεφωνίας. Ένα καλό μηχανογραφημένο σύστημα είναι πολύ βασικό για τη δουλειά μας. Με την Wizcom συνεργαζόμαστε περίπου 8 χρόνια. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι άψογη. Ανταποκρίνονται σε ότι τους έχουμε ζητήσει και δίνουν λύση στα προβλήματά μας με την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους. Οι απαιτήσεις της δουλειάς μας κάποιες φορές επιβάλουν αλλαγές στο μηχανογραφικό σύστημα οι οποίες γίνονται άμεσα. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και ξέρουμε ότι έχουμε ένα συνεργάτη αξιόπιστο που βρίσκετε πάντα δίπλα μας.

Αρχοντούλα Πετρινώλη, Nokia Care Αιγαλεω
thalassioskosmos
vernon
nokia care