ΑμεΑ

Αρχική
Η εταιρεία
Λογισμικό
Υπηρεσίες
Λύσεις
Portfolio Επικοινωνία

Σχεδίαση ιστοσελίδων

ο εταιρικός δικτυακός τόπος αποτελεί την κεντρική πύλη ενημέρωσης για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το γενικότερο προφίλ μιας επιχείρησης
εξέλιξη της προβολής των επιχειρήσεων

Η εξέλιξη της προβολής των επιχειρήσεων

Η εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και του Διαδικτύου γενικότερα δίνει σήμερα τεράστια αξία στην εταιρική παρουσία στο Internet, στο δικτυακό τόπο μιας επιχείρησης - μια εξέλιξη που οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να παραβλέψουν, καθώς, σύμφωνα με την έρευνα του Economist, "μια επιχείρηση που σήμερα αδιαφορεί για το δικτυακό της τόπο είναι σαν να πραγματοποιεί «εμπορική αυτοκτονία»".
διαδικτυακή παρουσία

Η αξία της διαδικτυακής παρουσίας των επιχειρήσεων

Είτε πραγματοποιεί πωλήσεις online είτε όχι, μια επιχείρηση πρέπει να διαθέτει online παρουσία. Σταδιακά, και ολοένα για περισσότερους καταναλωτές, ο εταιρικός δικτυακός τόπος αποτελεί την κεντρική πύλη ενημέρωσης για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το γενικότερο προφίλ μιας επιχείρησης, ακόμα και αν αυτή δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γιατί Wizcom;

Οι λύσεις της Wizcom όσον αφορά την σχεδίαση & ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων απευθύνονται τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν τις δραστηριότητες, προϊόντα και υπηρεσίες τους στην Ελληνική και Παγκόσμια Αγορά. Η διαφοροποίηση και συγκριτικό πλεονέκτημα της Wizcom είναι ότι μπορεί να προσφέρει την καλύτερη λύση ώστε να καλύπτονται όλες οι παραπάνω παράμετροι διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση τον καλύτερο δείκτη κόστους προς όφελος.


Στόχοι

Ο καθορισμός των στόχων αποτελεί κριτήριο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Πριν τη δημιουργία και το «ανέβασμα» μιας ιστοσελίδας είναι σημαντικό να υλοποιηθεί ακριβώς ότι είναι αναγκαίο για την οντότητα που θα αντιπροσωπεύει η ιστοσελίδα και πάντα καθοδηγούμενη και με στοχευμένη στρατηγική.


Μελέτη

Το σημαντικότερο και το πιο δύσκολο έργο είναι η επιλογή και η παρουσίαση των πληροφοριών και της λειτουργικότητας που θα περιέχονται στις σελίδες του δικτυακού σας τόπου. Σκοπός της διαδικασίας της μελέτης είναι να επιλεχθούνε οι κατάλληλες πληροφορίες και λειτουργίες που θα εμπεριέχονται στις σελίδες του δικτυακού σας τόπου.


Σχεδίαση

Κατά τη σχεδίαση λαμβάνεται υπόψιν η ζητούμενη λειτουργικότητα με τα κατάλληλα εργαλεία, καθώς βασική είναι η σωστή τοποθέτηση της πληροφορίας με την κατάλληλη ισορροπία περιεχόμενου και οπτικών ερεθισμάτων, και η σωστή οργάνωση για την εύκολη και αποτελεσματική πλοήγηση.


Υλοποίηση

Οι σελίδες του δικτυακού σας τόπου πρέπει να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν με γνώμονα τον χρήστη, να επιλεχθεί η σωστή τεχνολογία, να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ταυτόχρονα λειτουργικό αλλά και οπτικά ικανοποιητικό.

Μεθοδολογία κατασκευής ιστοσελίδων

δείτε συνοπτικά τη μεθοδολογία που ακολουθούμε για την σχεδίαση και κατασκευή των ιστοσελίδων

Μελέτη

 • Μελέτη target group: δηλαδή σε τι κοινό απευθύνεται η ιστοσελίδα
 • Μελέτη αναγκών: μελέτη περιεχομένου που θα εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα
 • Μελέτη στόχων: Τι στόχους έχει ο πελάτης για την ιστοσελίδα του
 • Μελέτη τεχνολογιών: Τι τεχνολογίες θα ταιριάξουν περισσότερο τις ανάγκες του πελάτη
 • Μελέτη ανταγωνισμού και καταγραφή στρατηγικής
 • Αναφορά ευρημάτων και προτάσεις ώστε να ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό σας
ζητηστε προσφορα

Σχεδιασμός

 • Αξιολόγηση SEO: ανάλυση υπάρχουσας δύναμης της ιστοσελίδας
 • Εύρεση σημαντικών λέξεων-κλειδιών που μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία.
 • Καθορισμός Content Marketing Assets: δηλαδή τι υλικό θα χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα. Κείμενο, εικόνες, Video, PDF κτλ.
ζητηστε προσφορα

Υλοποίηση

 • Μελέτη target group: δηλαδή σε τι κοινό απευθύνεται η ιστοσελίδα
 • Μελέτη αναγκών: μελέτη περιεχομένου ιστοσελίδας και τι μετατροπή χρειάζεται
 • Μελέτη στόχων: Πόσο ψηλά θέλουμε την ιστοσελίδα και ποιες από τις υπηρεσίες μας χρειάζεται για την επίτευξη αυτή
 • Μελέτη ανταγωνισμού όσον αφορά την αξιοποίηση των μηχανών αναζήτησης
 • Αναφορά ευρημάτων και προτάσεις ώστε να ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό σας
ζητηστε προσφορα

Συντήρηση

 • Δεν αρκούν όμως όλα τα παραπάνω για την ολοκληρωμένη δικτυακή παρουσία μίας εταιρίας μέσω ιστοσελίδας. Ως επί των πλείστων, η τακτική αναβάθμιση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας, δίνει το ερέθισμα στους χρήστες να επισκέπτονται πιο τακτικά την ιστοσελίδα σας. Μία σωστά συντηρημένη και τακτικά αναβαθμισμένη με περιεχόμενο ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει όχι μόνο στην αύξηση της επισκεψιμότητας, αλλά και στην ανταγωνιστικότητα της ιστοσελίδας σας και την αναβάθμιση της παρουσίας της και της κατάταξης ίδιας της ιστοσελίδας ανάμεσα σε όμοιες (Page Ranking) στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google, Bing, Yahoo κ.α.


Ζητήστε μας την αναλυτική παρουσίαση για τον σχεδιασμό των ιστοσελίδων Επικοινωνια