Διαφημιστικό υλικό

Διαφημιστικό υλικό

η ενότητα αυτή ανανεώνεται, σύντομα θα είναι διαθέσιμη η σελίδα με νέες πληροφορίες και λειτουργίες

inTouch (Συχνές ερωτήσεις)

Το inTouch είναι μία πλήρως δομημένη εμπορική εφαρμογή η οποία ανταποκρίνεται με πληρότητα στις απαιτήσεις για ενιαία διαχείριση των αναγκών της επιχείρησής σας. Είναι ένα πρόγραμμα εύκολο στην χρήση για έκδοση τιμολογίων, αποδείξεων λιανικής πώλησης, αποθήκη, καταχώριση πελατολογίου κ.α. αντικάτοπτρίζοντας την πραγματική εικόνα της επιχείρησης με τις λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητές της, την αληθινή διάρθρωση, την οργανωτική δομή και τις προοπτικές της.
Το inTouch είναι η εφαρμογή που διαχειρίζεται την επιχείρηση σας , δίνει τις εξής δυνατότητες :Διαχείριση πελατών, Διαχείριση προμηθευτών, Έκδοση τιμολογίων, Έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης, Καταχώριση πελατολογίου, Καταχώριση προμηθευτών, Διαχείριση αποθήκης, Διαχείριση επισκευών & Service προϊόντων, Καρτέλες πελατών, Στατιστικά/ Αναφορές.
Το inΤouch είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows Xp , Windows 7 , Windows 8 Μπορεί να λειτουργεί είτε σαν αυτόνομη μονάδα με ένα υπολογιστή είτε σαν ολοκληρωμένο σύστημα με παράλληλη λειτουργία πολλαπλών υπολογιστών . Επίσης μπορεί να συνδεθεί με Θερμικό εκτυπωτή και Φορολογικό μηχανισμό.

WebEdit CMS (Συχνές ερωτήσεις)

Το κόστος κατασκευής μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμείτε να έχετε. Υπάρχουν πολλών ειδών ιστοσελίδες, είτε καλές είτε φθηνές. Η τελική τιμή μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Δύο από τους πιο βασικούς είναι ο χρόνος που απαιτείται και το υλικό που θα περιέχει.
Ο χρόνος σχεδίασης και κατασκευής ενός website μπορεί να διαρκέσει από λίγες μέρεq μέχρι και αρκετούς μήνες, ανάλογα κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες, όπως:
 • Το μέγεθος της ιστοσελίδας
 • Τις υπηρεσίες που θα παρέχει η ιστοσελίδα
 • Τις εφαρμογές που θα “τρέχει” η ιστοσελίδα
 • Το χρόνο που χρειάζεται από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να παρέχει το υλικό στον κατασκευαστή (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.ά.)

Μία ιστοσελίδα μπορεί να φέρει καθοριστικές αλλαγές και πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Οικονομική διαφήμιση
 • Βελτιωμένη εικόνα της επιχείρησης
 • Αυξημένες Πωλήσεις
 • Βελτιωμένες σχέσεις με τους πελάτες
 • Δυνατότητα προώθησης και προβολής παγκοσμίως

 

Μία ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέους πελάτες και να κρατήσετε καλύτερη επαφή με τους ήδη υπαρχοντες. Τέλος, σας βοηθάει να έχετε άμεση, ταχύτατη και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί τους.Μ

Την εποχή όπου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops), υπήρχε η εντύπωση ότι θα “κόβανε” τις πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα, κάτι το οποίο αποδείχτηκε λάθος. Όποιος είναι να ψωνίσει από μία ιστοσελίδα δεν θα πήγαινε εκείνη τη στιγμή στο φυσικό κατάστημα ούτως ή άλλιώς. Σε αντίθεση πολλοί on-line πελάτες που θα εξυπηρετηθούν σωστά, επισκέπτονται κάποια στιγμή και το φυσικό κατάστημα, είτε για να δουν ένα προϊόν απο κοντά, είτε για να τα δοκιμάσουν. Τα e-shops είναι απλά ένας τρόπος διαφήμισης και προβολής του καταστήματός σας με δυνατότητα online πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, κάτι που διευρύνει τα όρια του φυσικού καταστήματος. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι τα e-shops συμπληρώνουν τα φυσικά καταστήματα και σε καμία περίπτωση δεν τα ανταγωνίζονται.
Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα καθώς η εφαρμογή διαχείρησης webedit επιτρέπει στον πελάτη να ανανεώνει χωρίς τεχνικές γνώσεις όλες τις ιστοσελίδες. Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσθέτει και να επεξεργάζετε τα προϊόντα μόνος του. Το μόνο που ίσως χρειαστεί μετά από καιρό είναι ο ανασχεδιασμός του e-shop, όπως ακριβώς θα κάναμε ανακαίνιση στο φυσικό κατάστημά μας με σκοπό την αύξηση της εμπορικής κίνησης και των πωλήσεων.
Είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Εξαρτάται τη σελίδα. Υπαρχουν κάποιες που χρειάζονται καθημερινή ενημέρωση και κάποιες που δεν χρεάζονται καθόλου.
Όλα αυτά θα μπορείτε να τα κάνετε μέσω του WebEdit CMS. Το WebEdit CMS είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ιστοσελίδων και δυναμικής παρουσίασης ηλεκτρονικού περιεχομένου. Οι δυνατότητες του καλύπτουν όλες τις κατηγορίες διαδικτυακών εφαρμογών από την λειτουργία εταιρικών διαδικτυακών τόπων με πληροφοριακό περιεχόμενο και συχνή ενημέρωση, έως την λειτουργία διαδικτυακών πυλών (Portals & Vortals) με εφαρμογή σε εταιρικά δίκτυα (Extranet & Intranet). Η πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου υλοποιείται δικτυακά μέσω του διαδικτύου ή του τοπικού δικτύου παρέχοντας ευκολία πρόσβασης, ενώ συγχρόνως παρέχεται πλήρης ασφάλεια πρόσβασης με έλεγχο των στοιχείων πρόσβασης κάθε χρήστη από την διαχειριστική εφαρμογή. Η συνολική παρουσίαση του ηλεκτρονικού περιεχομένου βασίζεται στην χρήση σχεδιαστικών προτύπων (Design Templates) με πλήρη έλεγχο της παρουσίασης. Η χρήση αυτών των προτύπων αυξάνει τον βαθμό ευκολίας ανανέωσης της παρουσίασης ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατότητες εναλλακτικών μορφών ανάλογα με την κατηγορία του περιεχομένου και την πρόσβαση του κάθε χρήστη.
Η απόσταση στο αντικείμενό μας δεν αποτελεί εμπόδιο για τη συνεργασία μας. Με τη χρήση του διαδικτύου και των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας κάνει τη συνεργασία από απόσταση πολύ εύκολη. Μετά από μία συζήτηση μέσω τηλεφώνου, διαδικτύου ή και από κοντά, μπορούμε να κάνουμε το πλάνο σας, να καθορίσουμε τους στόχους σας και να σας ετοιμάσουμε μία προσφορά που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Από τη μεριά σας χρειάζεται μόνο να στείλετε το υλικό που θέλετε να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας.

Μια “καλή” ιστοσελίδα πρέπει να πληρεί τα εξής:

 • Λειτουργική σχεδίαση
 • Μοναδικό design
 • Εύκολη διαχείρηση
 • Εύκολη περιήγηση
Η ομάδας μας αλλά και οι συνεργάτες μας, που αποτελούνται από ειδικούς Internet Marketers, είναι εδώ για να βοηθήσουν τη δική σας επιχείρηση να πάρει τα μέγιστα του διαδικτύου, με λύσεις search marketing και optimization campaigns σύμφωνα με το δικός σας προϋπολογισμό. Βοηθάμε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με υπηρεσίες search engine optimization, keyword research, pay-per-click campaign management, content optimization, link building, social media marketing, Web analytics and campaign reporting, online public relations and press releases, και άλλες online προωθήσεις και στρατηγικές μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες.
Σίγουρα από τα πρώτα πιο σημαντικά βήματα είναι η προώθηση μέσω των μηχανών αναζήτησης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας. Ένας άλλος τρόπος προώθησης και διαφήμισης της ιστοσελίδας είναι ανδιαμφισβήτατα, τα social networks (facebook, twitter, youtube ). Άλλοι τρόποι επίσης είναι το e-mail marketing και η τοποθέτηση διαφημιστικών banner. Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να δημιουργήσουμε για σας όλα τα παραπάνω με ένα πακέτο σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
Η βελτιστοποίηση του site ξεκινάει από την ίδια την δημιουργία της ιστοσελίδας. Οι λέξεις κλειδιά, ο κώδικας και η δομή του site, τα κείμενα του κόμβου, η χειροκίνηση καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης είναι σημαντικά κομμάτια για την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να μου εγγυηθείτε ότι η σελίδα μου θα είναι αρκετά ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης; Θα αναλάβουμε την προβολή και την καταχώρηση της σελίδας σας μέσω της διαδικασίας βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης (SEO) χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές με στόχο να σας έχουμε πάντα στην κορυφή. Και μόνο αυτός ο λόγος μας κάνει να σας εγγυόμαστε σίγουρα αποτελέσματα.