Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε - SKODAH Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσιές αυτοκινήτων σε όλη την βορειοδυτική Ελλάδα και παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις σας.Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας διατηρούμε πιστά τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε είναι στην απόλυτη διάθεση για οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.Οι οδηγίες που μας στέλνονται από την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.(Επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Skoda για όλη την Ελλάδα) πολύ τακτικά ανανεώνονται ώστε να έχουμε στην διάθεση μας πληροφορίες ακόμα και για τις πιό πρόσφατες τεχνικές βελτιώσεις και τελειοποιήσεις.

Η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε υλοποιεί ειδικά προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρίας που αυξάνουν τις δεξιότητες τους, βελτιώνουν τις διαδικασίες και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες, ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της αντανακλά την ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση των Ελλήνων αγοραστών στα αυτοκίνητα της SKODA. Αντικατοπτρίζει επίσης την εμπιστοσύνη του σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε μέσω του επίσημου εισαγωγέα ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε και στο μέλλον να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης και φροντίδας των πελατών μας.

Δείτε το site: www.skoda-kapsiohas.gr