Διαχείριση αποθήκης

 • check
  Παρακολούθηση σε επίπεδο συστατικών

  Το λογισμικό inOrder παρακολουθεί προδιαγραφή / συνταγή για είδη αποθήκης και ξεχωριστά όλα τα συστατικά ενός τροποποιητή / ιδιότητα, επιτρέποντας με ακρίβεια την παρακολούθηση των αναλώσεων της αποθήκης σε επίπεδο συστατικού. Για τα είδη αποθήκης που είναι εμπορεύματα δεν απαιτείται συνταγή και η ανάλωση πραγματοποιείται αυτόματα, για τα προϊόντα που παράγονται ενημερώνουμε ξεχωριστά την προδιαγραφή ανάλωσης / συνταγή και το ίδιο κάνουμε και για τους τροποποιητές.

 • check
  Κοστολόγηση μενού

  Για κάθε συστατικό σε μια προδιαγραφή παρακολουθούμε ξεχωριστά την τιμή κόστους που ενημερώνεται από τις αγορές των συστατικών.Στην καρτέλα της προδιαγραφής / συνταγής ενημερώνεται το συνολικό κόστος για κάθε συνταγή και υπολογίζεται αυτόματα το ποσοστό κόστους % . Μέσω αναφορών μπορούμε να ταξινομίσουμε τα είδη μενού σύμφωνα με το πόσοστό κόστους ώστε να προσδιορίσουμε τα κερδοφόρα από τα πολύ κοστοβόρα είδη αποθήκης.

 • check
  Ευκολία στην χρήση

  Η ευκολία χρήσης αποτελεί προταιρεότητα στον σχεδιασμό του λογισμικού InOrder επιτρέποντας και τους απλούς χρήστες να χειρίζονται την διαχείρηση αποθήκης.

 • check
  Διαχείριση παραγγελιών και προμηθευτών

  Επιλέγοντας τους προμηθευτές μας με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε σε επίπεδο είδους αποθήκης τον προτεινόμενο προμηθευτή, τιμή ανά προμηθευτή, ελάχιστη και μέγιστη ποσότητα παραγγελίας, χρόνο παράδοσης και εναλακτική κωδικοποίηση και ονομασία που έχει ο προμηθευτής. Και αν ο προμηθευτής μας διαθέτει email μέσω του κυκλώματος αγορών να δημιουργήσουμε και να αποστείλουμε ηλεκτρονικά τις παραγγελίες μας, μειώνοντας την πιθανότητα σφάλματος. Για τους προμηθευτές μας καταχωρούμε τις ημέρες και ώρες που παραδίδει.

 • check
  Διασυνδέσεις

  Το σύστημα inOrder διαθέτει ενσωματωμένο κύκλωμα παρακολούθησης αναλώσεων σε πραγματικό χρόνο για μεγαλύτερη ακρίβεια.Μπορεί όμως να διασυνδεθεί με εξωτερικά προγράμματα ERP για κεντρική παρακολούθηση και ενσωμάτωση με λογιστικά προγράμματα για την αυτόματη μεταφορά των κινήσεων στους λογαριασμούς της λογιστικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

Χάρη στο αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, καταφέρνουμε να έχουμε μόνιμα ευχαριστημένους πελάτες. Στην προσπάθειά μας αυτή αναζητούμε υπεύθυνους συνεργάτες.

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της δράσης.

Μεταρρύθμιση των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης

Ελληνική Δημοκρατία
espa