Υπηρεσίες ψηφιακού καταλόγου εστίασης

Αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησής σας με το inOrder digital menu. Πάντοτε ενημερωμένο σε τιμές, απόθεμα και προσφορές μέσω του inOrder.

InOrder digital menu
curve
inOrder digital menu, qr-menu
 • check

  Ενημερωμένος ψηφιακός κατάλογος

  Με το Inorder digital menu έχετε έναν μόνιμα ενημερωμένο ψηφιακό κατάλογο αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κοστοβόρες εκτυπώσεις.

 • check

  Γρήγορη και ανέπαφη εξυπηρέτηση επισκεπτών

  Οι πελάτες σας μπορούν ανέπαφα από το κινητό τους τηλέφωνο, μέσω qrcode , να περιηγηθούν στις κατηγορίες των προϊόντων σας και να δούνε προσφορές μέσα από το όμορφο και φιλικό προς την χρήση περιβάλλον του Inorder digital menu.

 • check

  Σε πραγματικό χρόνο

  Μέσα από το inorder μπορείτε να αλλάξετε τιμές ,διαθεσιμότητα, πληροφορίες στα προϊόντα σας και σε πραγματικό χρόνο να συγχρονιστούν με τον ψηφιακό σας κατάλογο. Ο κατάλογος μπορεί να είναι online να λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό φυλλάδιο και να κοινοποιηθεί στα social media, λειτουργώντας δηλαδή προωθητικά για την επιχείρησή σας .

Δείτε το Demo

Σκανάρετε το QR-code

Υπηρεσίες ψηφιακού καταλόγου εστίασης

digital-menu demo wizcom

Εφαρμογές inOrder

Tα προϊόντα σας στο προσκήνιο
#Cafe #Bar #Εστιατόρια #Fast food #Ξενοδοχεία

Η σουίτα λογισμικού inOrder παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παραγγελιοληψίας που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την απόδοσή τους και να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

Χάρη στο αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, καταφέρνουμε να έχουμε μόνιμα ευχαριστημένους πελάτες. Στην προσπάθειά μας αυτή αναζητούμε υπεύθυνους συνεργάτες.

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της δράσης.

Μεταρρύθμιση των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης

Ελληνική Δημοκρατία
espa