Ένα microsite, επίσης γνωστό ως minisite ή weblet, είναι ένας όρος σχεδίασης ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο που αναφέρεται σε προορισμό αυτόνομου Web που είναι ξεχωριστό από την αρχική τοποθεσία της εταιρείας. Αποτελούνται από πολύ λίγες σελίδες – ακόμα και μία. Έχουν ως στόχο να λειτουργήσει ως βοηθητικό συμπλήρωμα στην αρχική τοποθεσία της εταιρείας.

Είναι στοχευμένο και δεν αποκλίνει σε καμία περίπτωση από τον στόχο του. Έχει τη δική του ξεχωριστή διεύθυνση (domain) ή υποδιεύθυνση (subdomain), και αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από ένα περιεχόμενο που επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία, εμπεριέχοντας περισσότερες πληροφορίες και συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες, που παρέχει το κεντρικό website. Επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε το microsite είναι να δημιουργήσετε σε αυτό «Conversion Forms», δηλαδή φόρμες για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες!

Οι conversion φόρμες μπορεί να είναι newsletter φόρμες ή ακόμα και εισαγωγή στοιχείων για να κατεβάσουν ένα αρχείο ή να μπουν σε κάποιο διαγωνισμό.

Η Wizcom με πολυετή εμπειρία μπορεί να σας δώσει ιδέες και να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να προσφέρετε στην επιχείρησή σας την προβολή που της αξίζει.

  Καλάθι Αγορών

Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο